Košarica (0) Zapri

V košarici ni izdelkov.

Domov Splošno Trend EKOPAN ničelni odtis spletna trgovina brez plastične embalaže!

Trend EKOPAN ničelni odtis spletna trgovina brez plastične embalaže!

Trajnost na celotnem planetu in skrb za okolje mora v ljudeh prebuditi oziroma obuditi kupne navade, ki bodo pripomogla z ostalimi projekti za spremembe najkrajšemu okrevanju sanacije onesnaženosti našega planeta. Z zmanjšanjem odtisa bomo pripomogli k izboljšavam za naslednje rodove in poskrbeli za zdravo lokalno prehrano v organsko razgradljivi ali pa povratni embalaži.

Zakaj ta trend danes narašča? Preprost odgovor je globalno segrevanje, prevelika potrošnja surovin, predelava embalažnine. V svetu Pariški sporazum določa globalni okvir, namenjen preprečevanju nevarnih podnebnih sprememb z omejevanjem globalnega segrevanja pod 2 ° C. Njegov cilj je tudi okrepiti sposobnosti držav za spopadanje z vplivi podnebnih sprememb in jim podpirati njihova prizadevanja. Evropska unija se bo morala slej ali prej priključiti projektom financiranja projektov kakršen je naš, če ne se bomo preprosto utopili v smeteh. Če se ozremo povsod naokoli in v našem domovanju vidimo po premisleku hitro nekaj sprememb, ki bi količino odpadkov na tedenski ravni znatno znižala.

Pri projektu zmanjševanja odtisa odpadka v okolje se bomo soočali z nekaj izzivi, ki pa se bodo hitro izkazali za olajšano in cenejše predvsem pa racionalnejše življenje.

Prijava v našo spletno trgovino vam omogoča tedenski nakup zabojčka, ki bo dostavljen do vašega doma isti ali naslednji dan.

Morda vas zanima tudi...